GEZIN, KINDEREN EN BABYFOTOGRAFIE

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen voor een fotoserie. Dit kan zowel binnen als op locatie. Er zijn verschillende mogelijkheden. Heb je specifieke wensen dan kan ik altijd kijken naar een fotoserie op maat.
Mijn ervaring is dat het belangrijk is om de tijd te nemen voor een goede fotoserie. Bij een fotoshoot binnen geeft het je de tijd om te wennen aan het poseren, wat prettig is als je daar niet zo veel ervaring mee hebt. Voor het maken van een fotoserie binnen reserveer ik dan ook 1,5 tot 2 uur. Als eerste beginnen we met het drinken van een kopje koffie om de spanning wat weg te nemen.

Een foto thuis gemaakt

in uw eigen omgeving.
EEN FOTOSHOOT KAN ZOWEL BINNEN ALS BUITEN

Fine Art

Een specifieke vorm van fotografie is Fine Art en is ook 1 van de mogelijkheden. Fotografie en kunst samen laten smelten tot één. De stijl is schilderachtig met speciale technieken, belichting en nabewerking. Een foto als een schilderij waarbij de ogen centraal staan.
Fine Art portretten zijn echte blikvangers in uw woonkamer. Voor meer foto’s kijk dan even naar mijn portfolio bij portretten.

Babyfotografie

Wil je een unieke fotoshoot op locatie?
Tijdens de fotoshoot zet ik jullie zo veel mogelijk op een pure en spontane manier op de foto. Een verhalende fotoserie met foto’s van jullie samen of van de kinderen. We gaan op zoek naar een mooie locatie. Mijn doel als fotograaf is een uniek verhaal vertellen. Namelijk “jullie verhaal”, emoties vastleggen, blijdschap, herinneringen maken op een creatieve manier, geen poserende of saaie standaardfoto’s. Als fotograaf besteed ik heel veel tijd aan het selecteren en aan de nabewerking van de foto’s. Een verhalende serie, geen massafotografie.

Maak hier een afspraak

Of wil je meer informatie?
Babyfotografie