VOOR DE BRUILOFT

Stuur een mailtje om te vragen of ik nog beschikbaar ben op jullie favoriete trouwdatum. Als jullie enthousiast zijn dan kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen.

TIJDENS DE BRUILOFT

Het liefst ben ik de hele dag aanwezig van net voordat de jurk aangaat tot net na de eerste dans. Ik vind het gewoon leuk om op te gaan als één van de andere gasten. Voel je niet ongemakkelijk als ik stil door de kamer sluip en je af en toe aanwijzingen geef om je op een plek in de kamer te plaatsen met mooier licht.

Ik regisseer zo min mogelijk totdat het gaat om familieportretten + portretten van koppels. Gedurende de dag zal ik zoveel mogelijk verhalende foto's maken die meer vertellen over hoe de dag aanvoelde. Tijdens de ceremonie en het cocktailuurtje regisseer ik niet en documenteer alles wat er gebeurd en ga ik op zoek naar mooie momenten en emoties.

De meeste bruidsparen kiezen er voor om voor of na de ceremonie groepsfoto's of foto's van hunzelf te maken. Dit zijn de enigste momenten waarbij ik regisseer.

NA DE BRUILOFT

Binnen een week ontvangen jullie een kleine preview en ga ik zo snel mogelijk aan de slag met het zorgvuldig verwerken van elke foto.

Zodra de bewerking klaar is ontvangen jullie een link om de foto's in een galerij te zien en deze kan met familie en vrienden gedeeld worden.

locatie bruiloft drenthe

Meer weten?

Zijn jullie benieuwd naar alle mogelijkheden?

Reserveer je trouwdatum of plan een vrijblijvende afspraak in zodat jullie wensen kunnen bespreken.

Ik zou het een hele eer vinden om jullie bruidsfotograaf te mogen zijn.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Foto's Bohemian bruiloft

trouwfotograaf

Hoogeveen - Drenthe

Bruiloftreportage terug

Foto's nieuw

trouwfotograaf

Hoogeveen - Drenthe

Foto's zwart-wit

trouwfotograaf

Hoogeveen-Drenthe